Masoliver y Beveland cumplen años comprometidos en un proyecto solidario para el territorio

Masoliver i Beveland fan anys. Masoliver celebra aquest any el seu 40è aniversari i Beveland, el 25è. Les dues companyies organitzen un concert solidari que durant dos dies portarà Els Pets a Olot. El 17 i 18 de maig, el grup de Constantí presentarà al Teatre Principal d’Olot el seu darrer treball discogràfic, Som. Les entrades per al concert, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, es posen a la venda a través dels canals de venda habituals d’Olot Cultura i presencialment a les oficines de Can Trincheria i a la taquilla del Teatre Principal.

Després de cinc anys del seu últim disc d’estudi, Els Pets tornen als escenaris plens de força i amb un nou treball discogràfic: Som. Amb una escenografia i posada en escena acurada, presenten el seu nou disc en una gira que, a data d’avui, ha esgotat les entrades en tots els llocs on han tocat.

Els beneficis recaptats es destinaran al programa #Invulnerables, destinat a la lluita contra la pobresa. Aquesta iniciativa treballa perquè tots els nens i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació.

Dins el marc de responsabilitat social corporativa, l’objectiu de Masoliver i de Beveland amb aquests concerts és donar suport a la cultura catalana i al programa solidari #Invulnerables de Sor Lucía Caram i l’Obra Social ‘la Caixa’. Concretament, Masoliver i Beveland destinaran els beneficis a realitzar projectes solidaris a les comarques de Girona.