Celebración del 40 y 25 aniversario de Masoliver y Beveland

La nova imatge de Masoliver Group, presentada el 5 de juliol durant la celebració del 40è i 25è aniversari de Masoliver i Beveland, respectivament, vol recollir l’ADN de les dues empreses del grup, els seus valors i el focus en l’equip humà que les impulsa.

Masoliver Group es consolida a través de dues realitats empresarials diferenciades dins del sector del gran consum: Masoliver (distribuïdor d’alimentació i begudes) i Beveland (fabricant i exportador d’espirituosos).

El nou posicionament de marca del grup gira al voltant de cinc atributs:

  1. Passió per l’excel·lència
  2. Transparència
  3. Proximitat
  4. Dinamisme
  5. Compromís

Amb el canvi, hem internacionalitzat el logotip: hem modificat Grup per Group i hem inclòs l’eslògan Growing all together (Creixent junts) amb l’objectiu de reflectir la part més humana del grup.  A més hem remodelat el logotip GenT Masoliver, marca paraigua que comprèn tota l’activitat realitzada per i per a els nostres equips.

Masoliver Group es manté fidel als principis de responsabilitat social corporativa i als valors corporatius que transmet als clients i proveïdors.

Durant els pròxims dies s’aplicarà el logotip a tots els suports corporatius. De moment, us deixem amb la nova imatge del lloc web de Masoliver Group i amb algunes de les imatges que resumeixen la jornada de celebració dels 40 i 25 anys de Masoliver i Beveland, respectivament. Agraïm a tota l’organització la participació en una celebració tan especial.