Proyecto #Invulnerables por la pobreza infantil

Masoliver i Beveland han lliurat el xec per valor de 6.000 € al projecte #Invulnerables. Aquest és l’import que es va recaptar durant els concerts solidaris de Doctor Prats (1 de maig) i Els Pets (17 i 18 de maig) a Olot.

Els concerts, que formaven part de la celebració del 40è i 25è aniversari de Masoliver i Beveland, respectivament, van recaptar fons per al programa #Invulnerables, destinat a la lluita contra la pobresa infantil.

Un projecte que va unir cultura i solidaritat per celebrar els 40 i 25 anys de trajectòria de Masoliver i Beveland, respectivament. A més, va comptar amb l’ajut de l’Ajuntament d’Olot i el suport del Teatre Principal d´Olot i la Sala Torín.

Doctor Prats, amb l’aforament complet, va presentar el seu últim treball discogràfic Avui lluny és més a prop i Els Pets, per la seva banda, amb una posada en escena molt estudiada, van desgranar el seu últim disc SOM després de cinc anys sense material nou.

El programa #Invulnerables, destinat a la lluita contra la pobresa infantil, és una iniciativa impulsada per Sor Lucía Caram. Aquesta iniciativa treballa perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació. Invulnerables s’adreça als nens i les nenes que viuen en un context de màxima vulnerabilitat, i a les seves famílies. Aquesta intervenció respon les necessitats bàsiques no cobertes, ofereix acompanyament i suport integral a la família, i orientació als pares i mares.

Des de Masoliver volem agrair a totes les persones que ho han fet possible. El seu somriure és la nostra màxima satisfacció.