Nueva línea de congelado

 

A Masoliver ampliem el nostre negoci amb la creació del canal específic GastroGourmet, amb l’objectiu d’atendre la demanda més exigent del xef i de l’obrador a la cuina. GastroGourmet inclou línies de producte a temperatura ambient i congelat. Per a nosaltres, que fins fa poc només treballàvem producte a temperatura ambient, és tot un repte; per això hem reforçat la plantilla incorporant professionals en la línia de congelat dins de la nostra estructura actual. Aquest nou canal ens permetrà arribar a més clients i oferir-los un servei de 360º.

L’objectiu del projecte GastroGourmet és satisfer l’exigència que demanden els professionals (distribuïdors, restaurants, xefs i obradors) que busquin diferenciar-se de la competència amb productes innovadors per a les seves creacions. Destaquem dues grans línies de negoci: la cuina fusió, on es barregen la cuina mediterrània i l’asiàtica; i la cuina d’alta restauració, encapçalada per la cuina francesa i l’espanyola, que han evolucionat alhora.

En l’àmbit de la cuina asiàtica, destaquen les marques Myata (Japó, salses i vinagres) i Chain Kwo (Xina, salses i vinagres). Pel que fa a marques amb un toc més mediterrani, s’inclouen marques tan prestigioses com Pidy (Bèlgica, bouchées i cassoletes), Ista (Itàlia, conserves vegetals), Mengazzoli (Itàlia, vinagres), Canuti (Itàlia, pasta fresca congelada), Algues de Bretagne (França, perles esferificades), Giuliano Tartufi (Itàlia, productes derivats de la tòfona), Didess (Bèlgica, decoració dolça i salada), Gli Aironi (Itàlia, productes més tècnics com l’arròs inflat cruixent amb sabors).

Els principals clients a qui ens dirigim amb GastroGourmet són: restaurants de carta i pizzeries, restaurants de banquets, amb ampli catàleg d’aperitius, primers plats i decoració especial, hotels d’organització d’esdeveniments i càterings.

El nostre catàleg és l’èxit del projecte: amb gairebé 1.000 referències, oferim un ampli ventall de marques internacionals de gran qualitat adaptades al paladar mediterrani. Destaquem la divisió de productes a temperatura ambient i congelat.

Masoliver som, avui dia, una de les principals empreses del sector de la distribució de productes d’alimentació i begudes de qualitat a Espanya. Durant els últims anys, gràcies al nou lideratge de la segona generació, amb Sandra Masoliver, hem sabut adaptar la nostra empresa al mercat i hem consolidat la nostra trajectòria en el sector.

Hem estat notícia als següents blogs i web: