A Masoliver hem redefinit i ampliat la nostra gamma de pans de pita Iggy´s amb tres referències; Pita Natural, Pita Integral i Pita Maxi, amb l’objectiu de satisfer la creixent demanda d’aquesta categoria.

Les noves pites augmenten l’experiència de l’consumidor millorant la qualitat microbiana i sensorial, ampliant els diàmetres i el gramatge en un 25%. A més, ampliem també aquesta gamma amb la nova Iggy’s Pita Maxi que s’erigeix ​​com la més gran de l’mercat.

La millora és visible també en els envasos, amb etiquetes amb colors més premium, que permeten que el consumidor vegi el producte en el lineal, i que inclouen el codi Nutriscore.

Els principals consumidors als quals ens dirigim amb Iggy s Pita són aquells amb la il·lusió de provar productes nous i aconseguir una experiència inoblidable quan ho provin. Constitueixen una saborosa i saludable alternativa perfecta per a tota la setmana i es poden condimentar de múltiples formes.

Pots llegir aquesta notícia a Financial Food, Hipersuper, Canaldis.