Jodhpur Gin presenta su últim llançament: Jodhpur Mandore

La nova ginebra parteix de la base de Jodhpur London Dry Gin, a la qual es conjuguen maceracions de cítrics autòctons de l’Índia.

Jodhpur Mandore ret homenatge als Mandore Gardens, uns majestuosos jardins botànics situats als afores de la ciutat de Jodhpur. Els jardins Mandore són un lloc màgic, amb impressionants cenotafis d’antics Maharajàs de Jodhpur.

A la recepta de Jodhpur Mandore trobem cítrics típics de la zona, com la taronja amarga, el calamansi o la mà de Buda, fruita molt apreciada com a ofrena religiosa en els temples budistes, i que destaca per la seva deliciosa fragància. En el seu perfil organolèptic trobem delicades notes de baies silvestres juntament amb la fragància envoltant de les taronges amargues, el calamansi i la mà de Buda.

Amb Jodhpur Mandore seguim explorant les meravelles de l’Índia, llocs màgics i insòlits, sabors únics i sorprenents, i aromes que fan volar la nostra imaginació.

A més de la Jodhpur Mandore, la gamma de Jodhpur Gin està composta per Jodhpur London Dry Gin, Jodhpur Reserva i Jodhpur Spicy.