La pandèmia que es va iniciar a finals de l’2019 i que continua present, ha obligat a canviar els plans de moltes persones. Sense anar més lluny, la de les noces. Ara, amb la millora de les dades i el fort impacte en el sector, ha deixat també algun canvi en les tendències.

En Masoliver acompanyem el sector de l’hostaleria i càtering amb marques com Pidy o Chef Gourmet, líders mundials en la fabricació de productes de pasta de full, bouchées i cassoletes. Marques reconegudes per tot el món i d’una qualitat superior respecte a la competència. A més, compta amb un ampli catàleg de productes i gramatges, ideals per a aperitius, plats principals o postres.

La companyia segueix lluitant cada dia per la recuperació i innovació de el sector i que millor manera que oferint els millors productes per a tots els professionals i consumidors. Pidy i Chef Gourmet són sinònim de productes moderns i tradicionals d’alta qualitat gràcies a la seva dilatada experiència, innovació i qualitat d’assortiment.

L’àmplia oferta és l’èxit de el projecte: amb Pidy i Chef Gourmet oferim un ampli ventall de productes de gran qualitat adaptades al paladar mediterrani i aptes per vegans.