Presentem Pureborn, l’alternativa ecològica i orgànica als bolquers tradicionals.

Pureborn és la primera marca de nadons a nivell mundial en utilitzar envasos amb el 40% menys de plàstic. Produït a partir de bambú orgànic, utilitza fórmules i envasos segurs amb l’objectiu de protegir el món de demà.

El 41% dels pares mantenen en compte i l’impacte ambiental per comprar. El 45% dels pares està activament interessat a comprar productes que siguin millors per al medi ambient, les seves famílies i els seus fills.

He de pagar per la clientela, molts supermercats han dividit la categoria de les bresques per incloure una secció verd i natural. Això ha resultat en un augment de les vendes de productes verds i naturals fins a un 60%.

Pureborn crea productes segurs amb ingredients purs per protegir els nens i el seu futur. La missió de Pureborn és educar i capacitar les famílies perquè prenguin decisions segures i ecològiques per als seus fills.

Més de 3 milions de culets divertits i feliços!