Masoliver ha participado con éxito en Alimentaria 2022

Masoliver ha participat amb èxit a Alimentaria 2022.

La participació de Masoliver aAlimentaria 2022 s’ha saldat amb èxit

La passada edició d’Alimentaria, en la que Masoliver ha participat amb el seu stand, s’ha saldat amb més de 3.000 empreses expositores procedents de 52 països. Per la seva part, prop de 100.000 visitants, un 23% internacionals, de 149 països, així com un impacte econòmic estimat de 180 milions d’euros, reflecteixen la fortalesa d’aquesta edició que ha ocupat 85.000 m2 de superfície neta d’exposició, la pràctica totalitat del recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

L’objectiu d’Alimentaria i de tots els que hem participat ha estat incentivar el negoci, la internacionalització i la reactivació de sectors estratègics per a l’economia espanyola.

D’aquesta manera, Alimentaria & Hostelco ha tornat a consolidar-se com un esdeveniment global estratègic per a la internacionalització de les seves empreses participants. De les més de 3.000 firmes expositores, 400 han estat internacionals, procedents de 52 països. Brasil, Eslovàquia, Austràlia, Canadà, Emirats Àrabs Units i Puerto Rico han participat per primera vegada en el certamen.

Sandra Masoliver, CEO de Masoliver, entrevistada en Alimentaria 2022

Sandra Masoliver, CEO de Masoliver, entrevistada a Alimentaria 2022

Innovació i nous horitzons al sector de l’alimentació

Des de Masoliver, s’han presentat a la fira totes les novetats del nostre catàleg d’alimentació i begudes, a més de marques ja establertes al mercat a nivell internacional. Entre tots els productes que els nostres visitants han pogut veure i provar durant aquests dies es troben: Tang, Fonzies, Daim, Lorenz, Ranchera M-xico, Cobra, Jordans, Nissin, Kambly, Bornier, Remia, Jardin Bio, Baileys Chocolate, Chain Kwo, Pidy… entre d’altres moltes.

Entre els assistents a Alimentaria 2022 s’ha comptat amb la presència de 1.400 grans compradors convidats procedents de mercats estratègics per a l’exportació d’aliments i equipaments hoteler, com la Unió Europea, EEUU i Latinoamèrica, que han participat en unes 13.000 reunions amb empreses.

A Masoliver, estem molt satisfets amb els resultats d’aquesta trobada i ens alegra haver participat en l’èxit d’aquesta edició. Es tractava d’una trobada realment esperada pel sector, que sense cap mena de dubte ha superat les expectatives, i que esperem que es tradueixin en la completa recuperació del mercat.

El equipo de Masoliver en Alimentaria 2022

Part de l’equip de Masoliver a Alimentaria 2022

Reuniones de negocio en el stand de Masoliver en Alimentaria 2022

Reunions de negoci a l’stand de Masoliver a Alimentaria 2022