Masoliver envía ayuda a Ucrania

El conflicte bèl·lic a Ucraïna ha desencadenat una greu crisi humanitària i a Masoliver Group hem volgut aportar la nostra col·laboració a la causa.

A través del nostre client Slipo, s’ha organitzat una campanya de recollida d’aliments bàsics amb entitats de la zona.

La Unió Esportiva Olot, amb qui col·laborem patrocinant l’equip femení, juntament amb Integra, associació que treballa per a la inclusió de persones amb capacitats especials i col·lectius en risc a la Garrotxa, han volgut unir-se a la causa.

Gràcies a l’ajuda de la UEO, socis i col·laboradors, i Integra s’han pogut recaptar productes de primera necessitat que es lliuraran al poble ucraïnès amb la finalitat de poder ajudar-los, en la mesura que sigui possible, a suportar aquesta situació d’absoluta emergència.

Des de Masoliver desitgem que aquesta situació se solucioni aviat i enviem tota la nostra força i suport a Ucraïna.

Masoliver envía ayuda a Ucrania