• Amb aquest projecte, Masoliver amplia la seva estratègia i reforça el seu posicionament en la divisió Healthcare.

Amb més de 100 anys d’experiència al mercat, Scholl és una empresa líder en la cura de peus. Scholl opera a més de 50 països, generant unes vendes anuals de més de 700 milions de dòlars, amb quotes de mercat líders en la categoria a nivell mundial.

A Espanya, la distribució de la marca Scholl és a càrrec de Masoliver des de l’1 de maig d’aquest any. D’aquesta manera, Masoliver reforça el seu posicionament al canal healthcare, explorant noves oportunitats de mercat, més enllà dels sectors d’alimentació i begudes, en els quals és un dels distribuïdors líders a Espanya i Portugal.

Des de la seva fundació a Chicago en 1882, Scholl dona resposta a les necessitats dels peus amb un enfocament científic, i amb l’afany de comprendre l’estructura i la biomecànica dels peus en relació al cos. Aquests valors segueixen presents a la marca fins al dia d’avui, i actualment Scholl focalitza els seus objectius en tres àrees diferenciades d’innovació:

  • Cura
  • Confort
  • Tractament

Entre els seus productes trobem plantilles i coixinets, tractaments per als peus, berrugues, dureses o fongs, llimes, cremes, etc.
Després de més de 30 anys de propietat separada, Yellow Wood Partners adquireix la marca de cura de peus Scholl, abans pertanyent a Reckitt Benckiser (RB), unificant així la marca Scholl i creant una marca única global de cura dels peus.

Des de Masoliver, desitgem que aquesta aliança sigui el començament d’una relació d’èxit, gran projecció i lideratge.

La marca Scholl pasa a formar parte del portfolio de marcas distribuidas por Masoliver