• Masoliver ha incorporat al seu catàleg de productes la marca d’èxit internacional 7 Days, soci oficial de la màxima competició europea de bàsquet.

Croissant 7 Days

La marca 7 Days, fundada el 1991 per Chipita S.A. i recentment adquirida pel Grup Mondelez International, va ser una de les pioneres en comercialitzar croissants farcits en packs individuals: una combinació perfecta de gust i comoditat a la categoria de snacks on-the-go. La marca va començar com un èxit local a Grècia, i ha crescut fins a convertir-se en un èxit internacional en més de 50 països. Al mercat europeu, 7 Days representa el 5% del segment de pastisseria envasada, sent un líder en aquesta categoria.

A Espanya, Comercial Masoliver serà l’empresa encarregada de la distribució d’aquest croissant cremós amb farcits deliciosos en diferents gustos. Està disponible a la seva versió d’un sol croissant, multi-pack i també mini croissants, ideals per gaudir-los a soles o per compartir.

Aquesta incorporació suposa també un reforç de la col·laboració de Comercial Masoliver amb Mondelez International. Masoliver ja compta amb altres marques del grup al seu portfoli de distribució – com són Tang, Daim i Fonzies – a les que se suma ara 7 Days.