Juan Luis Guerra cantava que ojalá lloviera café en el campo i nosaltres avui li cantem a la pluja perquè impregni d’aigua els aiguamolls els propers anys.

Els aiguamolls juguen un paper vital a la conservació de la biodiversitat i la producció d’aliments. Per culpa del canvi climàtic, les onades de calor i les sequeres, entre el 60% i el 70% dels aiguamolls a Espanya han desaparegut a l’últim segle i segueixen desapareixent a un ritme tres vegades més ràpid que els boscos.

Gràcies a tots vosaltres i en col·laboració amb la Fundació Global Nature, que analitza el paper dels aiguamolls davant el canvi climàtic a nivell europeu, junts aconseguirem la recuperació de Marjal del Moro, un aiguamoll valencià catalogat com a espai protegit. A més, la vegetació segada fruit d’aquesta acció es distribuirà entre els agricultors i ramaders locals, afavorint així l’economia rural.

Accions tan necessàries com aquesta són possibles gràcies a la vostra confiança cap al nostre equip i companyia, acompanyant-nos un any més.

 

Moltes gràcies per seguir acompanyant-nos un any més
Us desitgem unes bones festes i un 2023 ple de pluges i esperança.