Nissin, la reconeguda marca de noodles asiàtics, s’enorgulleix a anunciar la seva col·laboració com a patrocinador de HackUPC 2023, una competició informàtica de renom internacional. L’esdeveniment, que va tenir lloc el mes de maig passat, va reunir 600 estudiants de diferents parts del món per a un cap de setmana ple de creativitat i treball en equip.

HackUPC 2023 s’ha consolidat com un dels esdeveniments més destacats a l’àmbit de la tecnologia i la innovació. Durant tres intensos dies, els participants van competir en reptes informàtics i van presentar els seus projectes més innovadors. En aquest entorn altament exigent, Nissin va decidir recolzar els joves talents proporcionant el seu popular producte, els Nissin Soba Cup.

Els noodles de Nissin són coneguts pel seu sabor autèntic i la seva conveniència. Amb només aigua calenta, aquests noodles es preparen en tres minuts, cosa que els converteix en l’opció perfecta per mantenir l’energia durant llargues sessions de treball. Durant tot l’esdeveniment, els estudiants van tenir accés als Soba Cups de Nissin, que ràpidament es van convertir en una opció ideal per satisfer els desitjos dels participants en qualsevol moment del dia.

La col·laboració entre Nissin i HackUPC 2023 va ser un èxit rotund. Els participants no van dubtar a provar els autèntics noodles asiàtics, i la resposta va ser aclaparadorament positiva. Els estudiants van apreciar l’oportunitat de gaudir d’una experiència culinària deliciosa i pràctica, que els va permetre mantenir-se concentrats en els projectes sense preocupar-se pel menjar.

La presència de Nissin a HackUPC 2023 va ser un testimoni del seu compromís amb la comunitat tecnològica i el foment del talent jove.