• 7Days, Tang i Daim han estat patrocinadors de les competicions de futbol i bàsquet organitzades per Pirineus Cup.

Pirineus Cup, torneig de referència internacional de bàsquet i futbol base, ha reunit més de 350 equips procedents de 10 països. Aquesta ha estat la 2a edició de la competició de bàsquet i la 23a del torneig de futbol, i en totes dues hem estat presents amb les marques Tang, 7Days i Daim.

Campo de Futbol Pirineos Cup

Tang, 7Days i Daim, al costat de l’esport amb els Pirineus Cup

es tres marques del grup Mondelez, distribuïdes a Espanya per Masoliver, aposten per promoure l?esport entre els més joves. Per aquest motiu han volgut patrocinar aquest esdeveniment de reconeixement internacional, que aconsegueix batre rècords any rere any.

Com a patrocinadors de l’esdeveniment, Tang, 7Days i Daim van estar presents a les pancartes dels camps de futbol i bàsquet, a més d’estar presents a les samarretes de l’staff.

Es van aportar de forma gratuïta croissants 7Days, sucs Tang i xocolatines Daim pels participants i les seves famílies. Un gran èxit!

A més, es van organitzar divertits reptes a càrrec de les marques, on els participants van poder testejar les seves habilitats a la pista i tenir un moment divertit amb companys d’altres equips, fomentant la companyonia i l’esportivitat.

Juegos de habilidades organizados por 7Days en Pirineos Cup

Pirineus Cup a les xarxes socials i estrenant canal de Twitch

Aquest any, Pirineus Cup va arrencar amb una novetat: el llançament del seu canal de Twitch. Sens dubte, la manera com consumim contingut ha canviat i Twitch és la plataforma de streaming per excel·lència. Els directes dels Pirineus Cup a Twitch van acumular un gran nombre de visualitzacions, i en aquestes retransmissions, les marques Tang, 7Days i Daim també van tenir el seu espai.

Us animem a recuperar els vídeos a Youtube .

Els sponsorship es van anunciar també a Instagram, on Pirineus Cup, Pirineus Basket Cup i Tang són presents amb els seus propis perfils, i es van organitzar sorteigs de marxandatge exclusiu.

 

La victòria més gran: unes jornades plenes d’esportivitat i joc en equip

Tang, 7 Days i Daim estan molt orgulloses d’haver pogut formar part d’aquestes últimes edicions de Pirineus Cup, que no deixa d’innovar any rere any i sorprendre els seus participants, i on l’esport, el joc en equip i l’esportivitat és allò més important.

Estem molt orgullosos de poder donar suport a un esdeveniment de referència al territori, i que s’ha saldat amb gran èxit entre el públic nacional i internacional.

Ens veiem el proper any!

Daim en Masoliver Cup