Tang patrocinador del CB Vic

Ens complau anunciar el patrocini de la marca Tang amb el CB Vic. Aquesta col·laboració reflecteix el compromís de totes dues parts amb la promoció d’un estil de vida saludable i el foment de l’esport entre els joves.

Durant aquesta temporada 2023-2024, Tang serà patrocinador del primer equip de Lliga EBA del CB Vic, donant suport a la seva participació en una de les lligues de bàsquet més competitives d’Espanya. D’aquesta manera, Tang pretén continuar promovent l’esport i un estil de vida saludable entre els joves.

Anticipem una temporada plena d’èxit, assoliments esportius i un compromís durador amb el benestar i la promoció de l’esport en la societat. Aquesta associació reforça la creença que l’esport és un poderós mitjà per a inspirar i empoderar a les generacions futures.

Tang patrocinador del CB Vic

Tang patrocinador del CB Vic