Vicks Caramelos balsámicos

Masoliver, un dels principals distribuïdors d’alimentació, begudes i healthcare a Espanya i Portugal, es complau a anunciar el nou acord de distribució amb la reconeguda marca de caramels per a la tos VICKS. La marca VICKS és una marca de renom internacional coneguda pel seu compromís amb la salut i el benestar. S’ha guanyat la confiança de milions de persones a tot el món amb la seva àmplia gamma de productes farmacèutics.

El 2015, Katjes va adquirir la llicència perpètua per comercialitzar i distribuir la tradicional marca de caramels per a la tos VICKS de Procter & Gamble a Europa: els famosos caramels per a la tos amb un sabor únic a mentol es venen a 15 països europeus i es troben entre les marques de caramels per a la tos líders a Alemanya. Suècia, Àustria, Dinamarca i Bèlgica. Aquesta associació estratègica permetrà a Masoliver oferir als clients una gamma de productes innovadors i d’alta qualitat per alleujar la tos.

Els caramels per a la tos VICKS destaquen pel sabor mentolat únic dels seus productes i, en conseqüència, per brindar moments refrescants sempre que sigui necessari. Per aquesta raó, un icònic ós polar simbolitza el benefici clau de la marca i proporciona una clara diferenciació de la competència al lineal de caramels per a la tos. Per tant, aquest caramel per a la tos no és només el company perfecte per al mal temps i l’estació freda, sinó també per a la vida quotidiana.

El compromís de VICKS amb la qualitat i la innovació es reflecteix a cadascun dels seus productes, i aquests caramels no en són una excepció. La gamma compta amb quatre sabors per adaptar-se a les preferències del consumidor: Vapomentol, Mel, Llimona i IceTea Préssec, tots sense sucres afegits i vegans.

Masoliver, amb el compromís amb la satisfacció del client i l’excel·lència en la distribució, està emocionada per aquesta nova incorporació al seu creixent portafoli de productes. Aquest acord representa un pas més cap a l’expansió i la consolidació de Masoliver al mercat de distribució de productes d’alta qualitat.