El passat 16 de maig, tant a Masoliver com a Beveland vam participar juntament amb l’equip de Futbol Inclusiu del Club Atletisme Olot, protagonitzant un esdeveniment que celebra molt més que l’esport: el compromís amb la inclusió i la responsabilitat social. Aquest partit especial, en el qual no hi havia ni guanyadors ni perdedors, va destacar per l’ambient familiar i la bona estona que van passar tots els participants.

 

 

Amb motiu de l’esdeveniment, es van dissenyar samarretes corporatives per a tots els jugadors, que van reflectir l’orgull de formar part d’una gran família empresarial i l’esperit de col·laboració que defineix aquesta iniciativa. L’objectiu principal d’aquest partit va ser fomentar la cohesió social i subratllar la importància de les causes que promouen la integració i la igualtat d’oportunitats.

 

 

El Grup Masoliver ha demostrat novament el seu compromís amb la responsabilitat social corporativa, patrocinant l’equip de Futbol Inclusiu del Club Atletisme Olot i recolzant aquest tipus d’iniciatives durant tot l’any. Aquest partit va ser una excel·lent oportunitat per reforçar els llaços, promoure valors positius i gaudir d’un dia ple d’esport i companyia.

Felicitats a tots els participants per fer d’aquest partit una jornada inoblidable!