El cap de setmana del 3 al 5 de maig, es va celebrar la 10ª edició de HackUPC, una iniciativa organitzada pels estudiants de la facultat d’informàtica de la UPC. Aquest esdeveniment ha aconseguit reunir més de 750 estudiants a nivell internacional, els quals van dedicar tres dies intensos a la creació de webs, aplicacions i solucions gaming per donar resposta a problemes actuals.

 

 

Aquest any, Nissin, marca que distribuïm orgullosos des de Masoliver, va jugar un paper clau en l’èxit de HackUPC 2024. Com a patrocinador oficial, Nissin va proporcionar una varietat dels seus productes per ajudar a mantenir l’energia dels participants durant tot el cap de setmana. Aquest suport va ser fonamental per assegurar que els joves talents poguessin concentrar-se plenament en els seus projectes sense preocupar-se per l’alimentació.

Els participants van treballar de manera col·laborativa, combinant coneixements de diferents àrees per desenvolupar solucions tecnològiques que podrien tenir un impacte real en la societat. Gràcies a Nissin, els estudiants van gaudir de delicioses opcions alimentàries que els van permetre mantenir-se actius i motivats durant tot l’esdeveniment.

 

Agraïm a Nissin i a tots els participants per fer d’aquest esdeveniment una experiència inoblidable!